Іноді клієнти можуть зазнавати певних труднощів при оплаті рахунків. Це може бути спричинене нерозумінням процесу оплати або недостатньою інформацією про доступні методи.
Подібні нововведення, такі як чат-бот, представлені компанією Yasno, стають не тільки зручним керівництвом, але й інструментом для уточнення та спрощення оплати рахунків.
"Yasno" у своєму новому дописі на Facebook представив докладний відеопосібник з оплати рахунків, розміщений на їх платформі.
"Yasno": скріншот відео
"Yasno": скріншот відео

"Сплачуйте рахунки за світло до 20 числа включно і скористайтеся для цього нашим чатом у вайбері, - йдеться на сторінці компанії.

Відео-інструкція показує, як це зробити:
  1. Виберіть або додайте свій особистий рахунок.
    "Yasno": скріншот відео
    "Yasno": скріншот відео

  2. Вкажіть суму оплати та виберіть спосіб оплати.
    "Yasno": скріншот відео
    "Yasno": скріншот відео
  3. Якщо ви платите карткою, введіть дані платіжної картки.
  4. Якщо це оплата через ApplePay, перейдіть за наданим посиланням чат-ботом.
  5. Якщо оплата здійснюється через GooglePay, виберіть Gpay та перейдіть до оплати."

Важливо уточнити, що з такою докладною інструкцією іноді можуть виникати невеликі складнощі під час оплати рахунків. У таких випадках найкраще звернутися до служби підтримки, де фахівці готові допомогти у вирішенні будь-яких питань або проблем, що виникли.

Раніше наш портал інформував про те, що "ситуація бісить": у "Yasno" українцям підказали, як позбутися темряви у під'їзді

Як повідомляв Знай.ua, українці здригнулися від нових цін: вершкове масло, сир та кефір – практично розкіш

Також портал Знай.ua писав, що "Київстар" оголосив "дні халяви" у листопаді: безкоштовний інтернет та дзвінки без обмежень

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще