Українцям назвали єдину умову, за якої можна не платити за розподіл блакитного палива. Про це йдеться на facebook-сторінці АТ "Львівгаз".

Кожен українець зобов'язаний платити не лише за фактично спожите блакитне паливо, а й за його розподіл. Ця послуга має щомісяця оплачуватись, навіть якщо споживач не живе вдома і не користується газом.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Навіть у разі тимчасової відсутності споживача у своєму домоволодінні, оплата за розподіл газу нараховується та повинна бути оплачена абонентом в повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

Доставка газу, скріншот: YouTube
Доставка газу, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Газовики наголошують, що в українців, які не хочуть платити за розподіл газу, є лише один варіант - від'єднати приміщення від газорозподільної системи. Простіше кажучи – обрізати трубу. Втім, спосіб підійде лише для тих, у кого повністю відсутня потреба у природному газі.

"Після від‘єднання домоволодіння за заявою споживача та розірвання договірних відносин, нарахування за розподіл газу припиняється", - пояснили газовики.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Носять абияк, встромляють у паркани": українці обурені через платіжки, які "Нафтогаз" надсилає із запізненням.

Також наш портал інформував, газовики нагадали про важливі правила, які вбережуть життя: що потрібно зробити українцям.

Крім того, ми писали, українці сивіють від перших платіжок за опалення: аномальні суми за рекордно теплий жовтень.