Українка розповіла, що почала отримувати рахунки за електроенергію із подвійними нарахуваннями. Відповідну скаргу вона опублікувала у коментарях на facebook-сторінці YASNO.

Українка поскаржилася, що почала отримувати дивні рахунки за спожиту електроенергію. У месенджер Viber їй надійшло повідомлення, в якому була лише сума до оплати та посилання для проведення операції. Сума була виставлена ​​вдвічі вищою, а пояснень ніяких немає.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"Рахунок загалом виглядає по-іншому. І нижче – бовк! Посилання на оплату, звичайно, з подвійним нарахуванням, а може хтось не додивиться і випадково сплатить", - поскаржилася клієнтка.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Фахівці YASNO відповіли жінці, що компанія справді розсилає платіжки із сумами, які можуть відрізнятись від фактичного споживання. Справа в тому, що в рахунок включають суму за очікуване споживання поточного місяця, але платити її можна за бажанням.

"У рахунках від YASNO окрім нарахувань за фактично спожиту електроенергію також вказана сума за очікуване споживання поточного місяця – це рекомендований платіж і ви самостійно вирішуєте оплачувати дану суму чи ні", - відповіли в компанії.

Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua
Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Yasno" щедро віддячить українцям за оплату комуналки і не тільки: як отримати бонуси.

Також наш портал інформував, "Це навмисне так зробили?": клієнтка Yasno стверджує, що зараз неможливо перерахувати переплати та недоплати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "схоже на знущання": українцям в одній з областей що вихідних відключають воду і змушують платити за тарифом.