Українців попередили про можливі перебої з електроенергією, тому не зайве зарядити повербанки. Відповідне оголошення опублікували обленерго у деяких областях України.

Фахівці "Вінницяобленерго" попередили споживачів, що через погіршення погодних умов на вихідних можливі аварійні ситуації на лініях електропередач.

Відключення світла. Фото: скрін youtube
Відключення світла. Фото: скрін youtube

"Радимо триматися подалі від ліній електропередачі, а також дерев, рекламних щитів тощо. В разі небезпеки – перебувати у приміщенні чи будь-якому іншому укритті. Також під час сильних поривів вітру можуть статися обриви проводів на лініях електропередач, що може стати причиною аварійних знеструмлень", - попередили енергетики.

Попередження від обленерго. Фото: скрін facebook.com/vinoblenergo
Попередження від обленерго. Фото: скрін facebook.com/vinoblenergo

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також про можливі перебої зі світлом попереджають фахівці "Полтаваобленерго". Причиною відключень можуть стати погодні умови, а саме сильні пориви вітру, які очікуються 11 і 12 листопада.

Попередження від обленерго. Фото: скрін facebook.com/atpoltavaoblenergo
Попередження від обленерго. Фото: скрін facebook.com/atpoltavaoblenergo

Зазвичай енергетики оперативно проводять ремонтні роботи, проте споживачам краще тримати повербанки, зарядні станції чи генератори напоготові.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Якщо це план, то чому про нього ніхто не знає?": українці обурюються, що світло вимикають, але їх попереджають уже після цього.

Також наш портал інформував, зможете зарядити телефон без світла: як підготуватися до відключень світла вже зараз і не залишитися без зв'язку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Як гроші здерти - перші дзвонять": українка добу просиділа без світла через недбалість працівників ДТЕК.