"Київводоканал" звернувся до споживачів із проханням перевірити лічильники холодної та гарячої води. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній facebook-сторінці підприємства.

У "Київводоканалі" нагадали, що українці вже можуть починати передавати показники лічильників холодної та гарячої води. Своєчасна передача даних дозволить уникнути можливої ​​плутанини з нарахуваннями у платіжках.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Зверніть увагу, що показання лічильників гарячої води також необхідно передавати, бо вони необхідні для формування нарахувань за водовідведення", - йдеться у повідомленні.

Фахівці підприємства наголосили, що українці, які не проживають у своїх будинках та не споживають воду, зобов'язані передати ті ж показники, що надавалися минулого разу.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Лічильники води, фото Знай.ua
Лічильники води, фото Знай.ua

У "Київводоканалі" нагадали, що споживачі можуть повідомити про обсяги спожитої води за допомогою онлайн-сервісів, зокрема, на сайті підприємства або через особистий кабінет. Також дані можна передати за номерами: (044) 202-02-02, 0-800-404-407.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лічильники гарячої води та опалення: комунальники розповіли, що має знати кожен споживач.

Також наш портал інформував, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у "Київводоканалі" розповіли все, що потрібно знати про повірку лічильника: "Якщо ви замовляли..."