ПриватБанк розпочинає виплату грошової допомоги від благодійного фонду "ХЕКС ЕПЕР" мешканцям постраждалих від війни українських регіонів. Громадяни зможуть отримати допомогу без завих комісій від банку.

Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

ПриватБанк підписав договір з благодійним фондом допомоги Євангельської Реформаторської церкви Швейцарії (БО БФ "ХЕКС ЕПЕР"), який дозволить українцям отримувати грошову допомогу від фонду без додаткових комісій через платіжну систему PrivatMoney.

Отримувачі допомоги будуть обрані серед соціально незахищених верств українців, які потребують допомоги та мешкають у найбільш постраждалих від війни областях (Донецька, Миколаївська, Херсонська).

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Подати заявку на грошову допомогу можна лише особисто у пунктах реєстрації. Про відкриття пунктів реєстрації в зазначених областях організація повідомлятиме самостійно.

Виплата допомоги у сумі 6660 грн на кожного члена сім’ї здійснюватиметься через платіжну систему PrivatMoney.

Кошти будуть автоматично перераховані на банківську картку або рахунок отримувача.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Якщо у отримувача немає зареєстрованої банківської картки або під час реєстрації було неправильно вказано її реквізити, він отримує смс-повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney.

Нагадаємо, що такої халяви більше не буде: ПриватБанк заплатить клієнтам за похід до супермаркету.

Раніше ми повідомляли, що ПриватБанк запускає нову корисну функцію: знадобиться лише телефон.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ніколи не відкривайте тут рахунків!": Клієнтка "Ощадбанку" стверджує, що через 7 років після закриття рахунку їй "навішують" борг.