Українці навіть без запровадження графіків відключення електроенергії скаржаться на відсутність світла. Олії у вогонь підливає і те, що їхні заявки регулярно ігнорують. Про це розповіла одна незадоволена мешканка села Кип'ячка під постом "ДТЕК Київські регіональні електромережі" у Facebook.

Жінка одразу зауважила, що обслуговування ДТЕК залишає бажати кращого, адже протягом доби, коли в її населеному пункті була відсутня електроенергія, вона особисто подавала 6 заявок, і їх усіх проігнорували.

ремонт електромереж
ремонт електромереж

"Приїхали в іншу частину села, а до нас навіть не заїхали, хоча по часу я подала раніше на 8 годин, аніж інші мешканці. Заявки фіксують, а диспетчер!!!!!!!! Заявки бригаді не передає", - поскаржилася вона.

В результаті виходить замкнене коло – диспетчер заявки не передає, а бригада ремонтників без цього не може розпочати усунення проблеми на електромережах. У ДТЕК запропонували особисто вирішити питання та з'ясувати деталі, але українка явно вже не змінить своєї думки про компанію.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Кажуть "пишіть листи", а толку? Як гроші здерти, то перші телефонують, а як надати послугу чи ремонт лінії, то це останні!" - додала незадоволена українка.

Звернення до ДТЕК, скріншот
Звернення до ДТЕК, скріншот

Нагадаємо, "Після того, як отримаємо": у "Нафтогазі" українцям підказали, як онлайн зробити перерахунок

Раніше ми писали про те, що перестав рахувати показники: у "Yasno" підказали, як вирішити популярну проблему

Як повідомляв Знай.ua, "Пішов у кіоск, купив картку на світ - 25 кВт": українці прощаються з передачею показників