Для всіх наших шановних читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є кілька дуже важливих новин щодо перерахунку показників лічильників газу.

Справа в тому, що багато українців досі не знають, як можна досягти цієї послуги в режимі онлайн. Далеко не у всіх є можливість звернутися прямо до представництв "Нафтогазу" чи облгазів.

Про це стало відомо завдяки відповіді експертів компанії "Нафтогаз" на офіційній сторінці у Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Один із українців звернувся до компанії "Нафтогаз" з таким питанням: "Чи можна зробити перерахунок за газ онлайн?".

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

У свою чергу фахівці з прес-служби компанії "Нафтогаз" надали відповідь: "У разі, якщо Ви не погоджуєтесь з нарахуваннями та обсягами, які нам передав Ваш облгаз - зверніться, будь ласка, до них. Потім якщо за Вашим рахунком оператор ГРС зробить коригування обсягів, вони повинні передати ці дані нам.

Після того, як ми отримаємо ці дані, за Вашим особовим рахунком буде здійснено перерахунок, але наступного місяця після місяця отримання скоригованих обсягів.

Також для більш детальної перевірки щодо нарахувань Ви можете написати нам особисті повідомлення в месенджері. Там вказати Ваш номер рахунку та ПІБ його власника".

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Нагадаємо, для українців створили мапу з локаціями, де видають гуманітарну допомогу: як скористатися.

Раніше повідомлялося, "Поки що на війні, вже не ліквідатор?": український боєць розповів, як його несправедливо позбавили пенсії для чорнобильців.

Також, документи українців після перейменування вулиці: у МВС відповіли на поширене питання.