Українці, які накопичили борги за блакитне паливо, закликають "Нафтогаз" відправляти платіжки на Кремль, оскільки саме там сидять особи, які залишили їх без можливості заробляти та оплачувати послуги. З таким закликом виступив клієнт у коментарях на facebook-сторінці компанії.

Повномасштабна війна позбавила багатьох українців прибутків та можливості оплачувати комунальні послуги. Однак деякі споживачі не втрачають почуття гумору.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Так, один із клієнтів "Нафтогазу" запропонував компанії "тероризувати" повідомленнями про заборгованість нікого іншого, як головного винуватця - президента рф.

"Скажіть, будь ласка, чому ви надсилаєте мені вимоги та погрози про заборгованість? Ви повинні їх відсилати на цю адресу: Москва, Росія, 103132, Кремль, Володимир Путін. Саме він об*срав мені та вам життя і позбавив доходів", - написав українець.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

У коментарях підтримали незвичайну ініціативу українця та зазначили, що це було б справедливо.

"Тероризуйте терориста", - написав ще один користувач мережі.

Коментарі клієнтів "Нафтогазу". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Коментарі клієнтів "Нафтогазу". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нас водять за носа": "Нафтогаз" вимагає гроші з українців, які опинилися в боржниках через переплату іншому постачальнику.

Також наш портал інформував, "Це навмисно так зробили?": клієнтка Yasno стверджує, що зараз неможливо перерахувати переплати та недоплати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.