"ПриватБанк" - банк для мільйонів українців. Послуги фінансової установи орієнтуються не лише на звичайних українців, а й для представників бізнесу.

Тому, банк водить оновлення, які стосуються значної частини клієнтів. На сторінці Члена правління ПриватБанку з питань малого та середнього бізнесу - Євгена Заіграєва, був опублікований допис в якому розповіли про нововведення. Відтепер, користувачі Айфонів, які є клієнтами ПриватБанку зможуть перетворити свій телефон на платіжний POS-термінал.

Термінал для оплати
Термінал для оплати // pixabay.com

Найбільш корисною функція стане для представників малого та середнього бізнесу. Адже це дозволить скоротити витрати на обслуговування терміналів.

Як перетворити Айфон на платіжний термінал

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Для цього потрібно буде завантажити мобільний додаток Термінал iOS на iPhone XS чи новішої версії. При цьому технологія не буде зберігати дані проведення кожної операції, що захистить дані від шахраїв.

Сам Заїграєв прокоментував цю подію так:

"Це був довгий шлях. Рік тому ми звернулись та переконали Apple, що нова технологія прийому безконтактних платежів є дуже важливою для України, особливо зараз, полегшить доступ до банківських послуг, знизить витрати бізнесу та сприятиме розвитку cashless економіки!"

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

На думку Члена правління банку, це має спростити життя українському бізнесу.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" анонсував зміни для клієнтів: вже у грудні

Раніше портал Знай інформував, перекази без комісії: ПриватБанк порадував українців

Також наш портал повідомляв, "Потрібно приходити та питати": клієнти ПриватБанку не можуть зняти гроші з власного рахунку