Українці зможуть до кінця 2023 року здійснювати грошові перекази без сплати комісії. Хто може скористатися програмою безкоштовних переказів, розповіли на офіційному сайті ПриватБанку.

ПриватБанк та європейський фінансовий сервіс ZEN.COM продовжили дію програми безкоштовних переказів в Україну. До 31 грудня 2023 року українці, які через війну виїхали до інших країн, зможуть поповнювати власні карти або підтримувати рідних без сплати комісії.

Банківські перекази, скріншот: YouTube
Банківські перекази, скріншот: YouTube

Як скористатися програмою безкоштовних переказів

Крок №1

Завантажити додаток ZEN.COM, пройти реєстрацію та вибрати валюту, яку хочете перекласти.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Крок №2

Вибрати спосіб переказу та вказати номер банківської картки одержувача або його IBAN-рахунок.

Крок №3

Перевірити, щоб у розділі "Тип перекладу" був вказаний PrivatMoney та підтвердити переклад.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

У ПриватБанку наголошують, що ZEN.COM – універсальна програма, після реєстрації в якій з'являється один мультивалютний рахунок з віртуальною карткою. Сервіс став доступним для українців із липня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Як з ними боротися?": клієнтка "ПриватБанку" стверджує, що рахунок із 13400 грн не розблокують, а в банку ніяк не реагують.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" заморозив кругленьку суму і несправедливо записав українку до "шахрайок": п'ятий місяць не віддає 116 тисяч.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Поводяться як шахраї": клієнтка Монобанку запевняє, що кошти їй повернули лише після кількох тижнів "морозу".