Повномасштабна війна триває вже майже два роки від 24 лютого... наше життя більше ніколи не буде колишнім.

Насамперед через те, скільки людей було вбито росіянами під час цієї агресії. Хтось втратив знайомого, хтось друга, хтось сина, батька, брата чи чоловіка. Крім цього, удар був зроблений за інфраструктурою, а ще за цінами. Дуже сильно зросли у вартості продукти, послуги, бензин. А ще деякі з комунальних послуг, зокрема, на електроенергію, ціна піднялася вдвічі.

Тариф на воду. Фото: скрін
Тариф на воду. Фото: скрін

Тенденція зберігається. Ціна має вирости і на воду, і на газ, але уряд узяв цей процес під контроль. Бо люди ледве зводять кінці з кінцями. Експерт з питань ЖКП Тетяна Бойко розповіла про те, як комуналка може злетіти вже в найближчому майбутньому. Регулятори утримують ціну на гранично низькому рівні. Хоча, наприклад, вартість газу має бути на рівні 10-12 грн. за кубометр.

Холодна вода вартістю має бути не меншою, ніж на 50% дорожчою, а гаряча — до 70 відсотків. Але тільки після закінчення опалювального сезону, у квітні 2024 року, можна буде дізнатися про реальну вартість тарифів.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тарифи на газ, скріншот: YouTube
Тарифи на газ, скріншот: YouTube

Хоча США спочатку рекомендували Україні збільшити вартість послуг задля регулювання ринку електроенергії, зокрема.

Нагадаємо, чи можуть піти на зниження? Глава "Нафтогазу" зробив заяву про тарифи на блакитне паливо

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні анонсували підвищення тарифів на воду для частини споживачів: хто платитиме на 30% більше

Знай.ua писав, "обґрунтуйте грабіж народу": у "Yasno" вимагають пояснень з приводу підвищення тарифу на світ