Українці продовжують масово скаржитися, що їм нараховують зайві цифри в платіжках для оплати комунальних послуг. Це відбувається, зокрема, через ігнорування важливої ​​процедури - передачі показників лічильника.

Споживачам необхідно вчасно передавати показники лічильника за світло, газ та воду. Це дозволяє зафіксувати реальні обсяги споживання, а постачальникам сформувати коректний платіж для оплати. У такому разі можна не боятися переплати.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

Про те, коли і як це зробити, нагадали у пості "Полтаваобленерго" у Facebook. Так, зафіксувати показники лічильника за електроенергію, спожиту у жовтні, потрібно у період із 30 жовтня по 3 листопада.

З передачею постачальнику не повинно виникнути проблем, адже для цього є кілька способів. Кожен споживач знайде для себе зручніший:

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
  • в особистому кабінеті YASNO або колишнього "облгазу"
  • через дзвінок у кол-центр
  • чат-боти у Viber, Telegram, Facebook Massenger

"Будемо вдячні за своєчасно передані покази засобів обліку!" - звернулися до українців.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Можна скористатися ще одним способом - записати показники у відповідній графі у платіжці, коли оплачуватимуть її у банківських установах.

Нагадаємо, чи допоможе лічильник тепла зменшити суму у платіжці

Раніше ми писали про те, що можуть піти на зниження? Глава "Нафтогазу" зробив заяву про тарифи на блакитне паливо

Як повідомляв Знай.ua, в Україні анонсували підвищення тарифів на воду для частини споживачів: хто платитиме на 30% більше