Споживачі, які не згодні з чинним тарифом на електроенергію, мають можливість самостійно змінити постачальника та вибрати потрібну ціну. Хто і як може це зробити, йдеться на сторінці компанії-постачальника YASNO у соціальній мережі Facebook.

Підприємці (ФОП та ТОВ) можуть змінити постачальника електроенергії. Процедура відбувається дуже просто і за неї не потрібно платити.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Як перейти на іншого постачальника та вибрати тариф:

  • перейдіть за цим посиланням;
  • вкажіть вашого постачальника та ОСР;
  • виберіть потрібний тариф;
  • авторизуйтесь через Bank ID або "Дія" (для ФОП), або за допомогою ЄДРПОУ (для ТОВ);
  • додайте ЕІС-код - 16 символів, які можна знайти в особистому кабінеті або платіжці.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У YASNO наголошують, що при зміні постачальника не потрібно надавати жодних документів, оскільки система їх автоматично "підтягне". Процес переходу займає близько трьох днів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що у квартирі ніхто не проживає, а борги за світло нараховують: у YASNO пояснили, як розібратися з проблемою.

Також наш портал інформував, "Навіщо їх вносять, якщо вони неправильні?": українців збили з пантелику через показання лічильника, що говорять у YASNO.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у квартирі ніхто не живе, а платню за воду нараховують: "Київводоканал" підказав, як зупинити цей процес.