В Україні ухвалили рішення не змінювати тариф на газ до кінця опалювального сезону, тому споживачі, як і раніше, платитимуть по 7,96 грн/кубометр. Проте в українців все ще залишаються питання щодо оплати комуналки.

У компанії "Нафтогаз" розповіли, чи змінюватимуть споживачам реквізити для оплати за постачання газу, відповідаючи на запитання стурбованої українки. Вона чула, що будуть зміни, і зазначила, що вже літня людина, тому не розуміється в інтернеті та онлайн сервісах.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Це правда? Чи платити за старими? Я в чатах, ботах, електронних адресах нічого не розумію. Я стара людина. Платила за квитанцією. Вже третій місяць квитанції немає", - написала вона.

Українці надали актуальні реквізити та переконали, що номери особових рахунків за постачання газу та реквізити для оплати міняти ніхто не збирається.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За якими реквізитами споживачі можуть сплатити комунальні послуги:

  • ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України"
  • ЄДРПОУ 40121452 п/р
  • UA893004650000000260323012042
  • у АТ "Ощадбанк" м. Києва МФО 300465.

Відгук про роботу Нафтогазу, скріншот
Відгук про роботу Нафтогазу, скріншот

Відгук про роботу Нафтогазу, скріншот
Відгук про роботу Нафтогазу, скріншот

Раніше ми писали про те, що українка заявила, що "Нафтогаз" повісив на неї борг сусідки: що робити в такому разі

Як повідомляв Знай.ua, щоб усі встигли: терміни ідентифікації одержувачів соцвиплат і пенсій в "Ощадбанку" можуть продовжити

Також портал Знай.ua писав, що клієнтка "Київстар" стверджує, що з її рахунку двічі зняли оплату за тариф, а оператори кидають слухавку