До 31 жовтня частина українців може подати заявку на отримання фінансової допомоги у розмірі 3300 гривень. Хто і як може отримати виплату, повідомили у Херсонській міській раді у Telegram-каналі.

В українців залишилося зовсім небагато часу, щоб встигнути оформити заявку на отримання грошової допомоги. Претендувати на виплату можуть мешканці Херсонської області, які зазнали втрат урожаїв через підрив російськими окупантами Каховської ГЕС.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Заяву можна подати як у паперовій, так і в електронній формі, надіславши їх на електронну адресу місцевої військової адміністрації за місцезнаходженням підтопленої земельної ділянки", - йдеться у повідомленні.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Грошова виплата є одноразовою та надається у розмірі 3318 гривень за одну сотку землі, де було втрачено врожай. Наголошується, що допомогу виплачують безпосередньо за площу втраченого врожаю, а не всю ділянку землі, яку має у власності мешканець регіону.

При цьому компенсувати можуть не більше як за 30 соток втраченого врожаю.

Виплати. Фото: скрін t.me/kherson_miskrada
Виплати. Фото: скрін t.me/kherson_miskrada

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що соціальна допомога від держави у 2023 році: хто з українців може отримувати і в яких розмірах.

Також наш портал інформував, від українців приймають заявки на отримання нової гуманітарної допомоги: пропонують їжу, ліки і не тільки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, були аутсайдерами, а тепер найбажаніші працівники: пенсіонерам та студентам в Україні пропонують тисячі вакансій.