Пенсіонери не можуть сплатити спожитий газ через те, що їм не надходять паперові платіжки. У результаті в споживачів накопичуються борги. Відповідна скарга з'явилася у коментарях на офіційній facebook-сторінці "Нафтогазу".

До газопостачальної компанії звернулася українка і заявила, що вже як 5 місяців не приходять паперові платіжки від "Нафтогазу". Раніше оплата проводилася саме за ними у відділенні пошти, оскільки споживачі люди похилого віку не можуть використовувати цифрові сервіси.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Чому перестали приходити квитанції для оплати за газ, вже як 5 місяців. Платили на пошті за квитанцією. А це для людей похилого віку добре було", - написала жінка.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Без платіжок пенсіонери не можуть належним чином сплатити за послуги компанії і як наслідок з'являється заборгованість.

"Що трапилося? Вам паперу бракує. А потім рахуєте борги. Тому що абонент як уміє, так і оплачує", - поскаржилася українка.

У "Нафтогазі" пообіцяли розібратися у проблемі.

Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Варто нагадати, що доставкою паперових платіжок від "Нафтогазу" займається "Укрпошта". Рахунки мають приносити споживачам після 20 числа кожного місяця за минулий період.

Раніше портал Знай повідомляв, "Більше не існує...": у "Нафтогазі" українцям підказали, як дізнатися про стан рахунку.

Також наш портал інформував, прийде додаткова платіжка: хто з українців заплатить більше за газ у жовтні.

Крім того, ми писали, ніхто не проживає, а платіжки за транспортування газу приходять: у "Нафтогазі" розповіли, чи потрібно платити.