ПриватБанк надає додаткову грошову допомогу українцям, житло яких було пошкоджено через повномасштабне російське вторгнення. Подробиці розкрили на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Українці, житло яких постраждало внаслідок війни, можуть одержати від фінустанови додаткову допомогу. Для цього необхідно оформити картку "єВідновлення" через ПриватБанк.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Українці, житло яких було пошкоджено внаслідок повномасштабної війни, вже отримали від ПриватБанку додаткову допомогу на відновлення житла на суму 1,6 млн грн у вигляді кешбеку за оплати картками "єВідновлення"", - йдеться у повідомленні.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

З карткою від ПриватБанку українці отримують додатковий зиск у вигляді кешбеку. При розрахунку карткою "єВідновлення" повертається 15% від витраченої суми.

У банку наголошують, що після оформлення картки в "Приват24" необхідно зареєструватися за цим посиланням, щоб активувати кешбек.

Раніше інформаційний портал «Знай» повідомляв, сплатив покупку – отримав подарунок: "ПриватБанк нагородить клієнтів".

Також наш портал інформував, хотів зняти готівку, а залишився без картки: чоловік неодноразово звертався до "ПриватБанку", але все марно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".