Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками по комуналці, є відповідь на дуже важливе питання. Справа в тому, що багатьох українців, які були змушені залишити свої будинки через війну, непокоїть питання щодо оплати за електрику.

Українці не розуміють, чому їм приходять платіжки за світло, якщо вони поїхали зі своїх квартир, і в них (офіційно, більше року) ніхто не проживає та не використовує світло.

Про це стало відомо завдяки відповіді експертів Yasno на офіційній сторінці компанії в мережі Facebook.

Лічильник електрики, скріншот: YouTube
Лічильник електрики, скріншот: YouTube

Українка поставила питання такого плану: "Круто! Тобто хто б у твоєму домі не жив, поки тебе вдома не було, а платити все одно тобі. Ви не охреніли?"

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Важливо розуміти, що скарга складена у разі, коли громадянин не вказав, чи він знає достовірно, чи проживає хтось у його квартирі на даний момент.

Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook

Представники компанії знайшли, що сказати на виправдання: "Це питання можна вирішити. Якщо в будинку проживали ваші родичі, то ситуацію необхідно з'ясовувати безпосередньо з ними. У разі ж, якщо це був хтось інший, то рекомендуємо звернутися до Обласної військової адміністрації. (ОВА) та оформити відшкодування за спожите світло".

Нагадаємо, енергетики попередили українців про небезпеку: пустощі можуть коштувати життя.

Раніше повідомлялося, що у квартирі ніхто не проживає, а борги за світло нараховують: у YASNO пояснили, як розібратися з проблемою.

Також, залишилося кілька днів: у Yasno терміново звернулися до українців.