Мобільний оператор "Київстар" час від часу запускає цікаві акції та розіграші для своїх абонентів, які у разі перемоги отримують призи. На цей раз серед українців розігрують новенький iPhone 14 Pro.

Для участі у розіграші потрібно виконати декілька умов, повідомили у пресслужбі "Київстар" у Facebook. Проте українці мають встигнути все зробити вчасно – до 19 листопада.

Як взяти участь у розіграші:

  • Підключити у додатку "Мій Київстар" послугу "Суперсила Київстар ТБ".
  • Підтвердити свою участь в акції, натиснувши кнопку у додатку.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

У "Київстарі" наголосили, що послуга "Суперсила Київстар ТВ" має бути активною до 22 листопада включно. А окрім новенького смартфона, учасники зможуть дивитися улюблені фільми та серіали через "Київстар ТВ".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"І все, ви автоматично стаєте учасником розіграшу та отримуєте можливість виграти Apple iPhone 14 Pro. А до того ж зможете насолоджуватись цілим морем крутого контенту у відмінній якості на Київстар ТБ", - йдеться у повідомленні компанії.

Мобільний оператор оголосить переможця 22 листопада, а оберуть його за допомогою random.org.

Пост Київстар, скріншот
Пост Київстар, скріншот

Нагадаємо, Vodafone зробив абонентам тарифний сюрприз, але пораділи не всі: "Гірше, ніж у печерному столітті"

Раніше ми писали про те, що "Питання надважливе...": у "Yasno" опублікували інформацію щодо графіків відключення світла

Як повідомляв Знай.ua, "Пунктів незламності" на всіх не вистачить: експерт попередив українців про важку зиму без тепла та світла