Українців просять регулярно та своєчасно оплачувати рахунки за комунальні послуги, адже у протилежному випадку їм нараховують борги. Однак платити змушують навіть тих, хто не користується електроенергією.

Жінка під постом Yasno у соцмережі Facebook розповіла, як несправедливо з неї намагаються здерти гроші. Вона має гараж, у якому несправна електропроводка, тому світлом у приміщенні ніхто не користується. Попри це на рахунку завжди була переплата у розмірі 28 гривень.

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

Магічним чином переплата почала скорочуватися з кожним місяцем, що дуже обурило українку. Більш того, Yasno в результаті нарахував їй суму, яку потрібно заплатити практично за "повітря".

"Протягом останнього року переплата скорочувалася, скорочувалася, а цього місяця вже потрібно платити 2 гривні 64 коп. За що?! Незрозуміло. Лічильник день-ніч поставлений ДТЕКом новий у гаражі, років зо три тому. В гараж я не ходжу. Світла в гаражі немає. Чому кіловати йдуть, незрозуміло і обурливо! - написала вона.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

У коментарях представник компанії не дав виразної відповіді, але попросив написати в особисті повідомлення. Українку запевняють, що зможуть знайти вирішення її проблеми.

Відгук про роботу Yasno, скріншот
Відгук про роботу Yasno, скріншот

Нагадаємо, у ДТЕК порадували українців приємною новиною: "Уже найближчими днями..."

Раніше ми писали про те, що "Нафтогаз" зробив важливу заяву щодо платіжок: стосується всіх українців

Як повідомляв Знай.ua, "Ймовірно, стався збій": ДПЕК ігнорує українців без електропостачання