Українці сплачують комунальні послуги в різні періоди місяця. Своєчасність оплати важлива, щоб не утворювалися борги.

Компанія "Yasno" забезпечує мільйони українців газом та світлом. Для менших сум в платіжці необхідно не лише вчасно передавати покази лічильника, а й вчасно оплачувати послуги. На офіційній сторінці компанії "Yasno" нагадали про термін оплати за світло.

Економія електроенергії. Фото: скрін youtube
Економія електроенергії. Фото: скрін youtube

Українцям потрібно сплатити послуги до 20 жовтня за допомогою онлайн чи офлайн сервісів. Зробити це можна одним зі зручних способів:

1) скористатися сайтом компанії. Можна оплатити рахунок не лише за особовим рахунком, а й іншими даними споживача

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

2) оплатити через чат-бот в застосунку вайбер або телеграм

3) за допомогою мобільного додатку "Yasno"

Платіжка за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжка за електроенергію. Фото: скрін youtube

Окрім цього оплатити рахунок за світло можна й тоді, коли ви вирушили в справах. Наприклад, отримуєте чи надсилаєте посилку на "Новій пошті", тоді на касі можна заплатити і за послуги компанії. Для цього достатньо мати з собою номер особового рахунку та достатню суму коштів. Зручним способом для водіїв стане розрахунок на заправці WOG, для цього варто на касі вказати номер особового рахунку та внести необхідну суму. Обравши зручний для себе спосіб можна швидко та вчасно оплатити послуги в будь-якому місці.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Вплине...": українцям розповіли, як на "теплих" субсидіях позначиться продаж особистого майна

Раніше портал Знай інформував, у Yasno підказали, як заощадити 50% на комуналці

Також наш портал повідомляв, "Чекати немає сенсу": клієнти "Нафтогазу" залишилися наодинці з проблемами