"Нафтогаз" нагадав українцям, що за своєчасну оплату послуг їм нараховується знижка на газ у розмірі 1%. Деякі клієнти скаржаться на несправедливість при нарахуванні бонусу. Про це свідчать коментарі під однією з публікацій компанії у facebook.

Українець поцікавився, чому знижку не можуть надавати всім споживачам, які вчасно сплачують за послуги компанії.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"А чому Ви надаєте знижку лише тим, хто платить через ваші сервіси? Яка різниця, як я оплачую рахунок? Головне, щоб своєчасно", - написав клієнт.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Фахівці компанії пояснили, що головною умовою нарахування бонусу є оплата саме через сервіс "Нафтогазу". При цьому потрібно платити з 1 по 15 число місяця за нарахування попереднього місяця в повному обсязі з урахуванням копійок.

"Знижка у розмірі 1% надається для тарифного плану "Фіксований", за умови оплати через особистий кабінет або чат-боти Viber/Telegram, за допомогою платіжних систем Apple/Google Pay, та при оплаті в чат-ботах за допомогою платіжної системи LiqPay", - нагадали у компанії.

Знижка на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Знижка на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ваш лічильник встановлений неправильно, тому ви більше платите за газ: українцям розповіли про важливий нюанс.

Також наш портал інформував, готуйте гаманці: в обленерго назвали категорію українців, яких дуже засмутять рахунки за світло.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, YASNO нараховує борги власникам порожнього житла: споживання нульове, а платіжка "космічна".