Українці, які опинилися у складних життєвих обставинах, зможуть оформити два види грошової допомоги. Про це повідомляється на сторінці благодійного фонду "Карітас Запоріжжя" у соціальній мережі instagram.

Благодійний фонд надає підтримку незахищеним верствам населення, які постраждали від війни й проживають поблизу зони бойових дій.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Проєкт реалізовуватиметься в населених пунктах від 0-50 км від лінії бойових зіткнень Очеретинській, Авдіївській та Мар’їнській ВЦА, Донецької області та в постраждалих громадах Запорізької області, які наближені до лінії фронту", - йдеться у повідомленні.

Які види допомоги можна отримати:

  • регулярні багатоцільові кеш, гранти (3600 грн на 1 особу на місяць);
  • медичні гранти (6600 грн на 1 особу одноразово).

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Хто може оформити виплати:

  • люди з інвалідністю;
  • самотні малозабезпечені пенсіонери;
  • тяжкохворі;
  • самотні батьки;
  • вагітні та годуючі жінки з дітьми до 3-х років.

Важливою умовою отримання грошової допомоги є неотримання подібної допомоги з інших благодійних організацій. Уточнити деталі щодо отримання допомоги можна за номером 0 800 336 734.

Раніше портал Знай повідомляв, щонайменше 900 гривень: українцям до кінця жовтня нарахують виплати, хто отримає.

Також наш портал інформував, українцям підвищили розмір грошової допомоги з 1 жовтня: виплачуватимуть по 3600 замість 2200 грн.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що соціальна допомога від держави у 2023 році: хто з українців може отримувати і в яких розмірах.