Споживачі платять за послуги з розподілу природного газу кожного місяця. Через зміну Оператора газорозподільчих систем в українців часто виникають питання з приводу платіжок.

Схвильовані українці часто звертаються до газорозподільчих компаній в коментарях. Тому, на офіційній сторінці газорозподільчого підприємства АТ "Львівгаз" звернулися до своїх споживачів та пояснили декілька важливих моментів.

Прийшло дві платіжки за розподіл: кому і скільки платити

Споживач, який отримає дві платіжки - має борг перед АТ "Львівгаз", за період до вересня. Починаючи з вересня, платіжки за цей місяць та жовтень приходитимуть лише від Львівської філії "Газмережі".

Платіжка за комуналку, скріншот
Платіжка за комуналку, скріншот

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Оплата за розподіл газу

Через зміну Оператора газорозподілу, з 1 вересня цього року оплата за розподіл природного газу буде здійснюватися за новими банківськими реквізитами - Львівської філії "Газмережі".

Якщо є борг перед АТ "Львівгаз"

Якщо в користувача послугами є борг перед підприємством, його потрібно сплачувати за старими реквізитами підприємства. Коли заборгованості не буде, то дві платіжки надходити не буде.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Тому, з вересня місяця необхідно платити за новими реквізитами, а борги сплачувати на старий банківський рахунок компанії. Це допоможе уникнути плутанини з платіжками та розрахунками з підприємством.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, нові правила оплати за доставку газу: важливе попередження

Раніше портал Знай інформував, "Люди голови ламають": як знайти нові реквізити на оплату доставки газу

Також наш портал повідомляв, "Якщо будинок цілий...": українцям показали, чим обернуться неоплачені квитанції за доставку газу