Для деяких споживачів змінились правила оплати доставки газу. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці Київської філії "Газмережі" у соціальній мережі facebook.

Фахівці "Газмережі" повідомили клієнтів, що проводити оплату за доставку газу необхідно за новими реквізитами. Також наголосили, що оплачувати послугу необхідно до 20 числа цього місяця.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

За якими реквізитами вносити оплату:

  • Оператор газорозподільних систем Київська філія ТОВ "Газорозподільні мережі України";
  • ЄДРПОУ 45385755;
  • номер рахунку для фізичних осіб (населення):
    № UA233004650000026033300344249;
  • номер рахунку для юридичних осіб:
    № UA183004650000026032301344249.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Водночас споживачі, які мають борг перед АТ "Київоблгаз", мають сплатити його за старими реквізитами.

Українцям нагадали, що вони можуть швидко та зручно платити за доставку газу через мобільний банкінг - "ПриватБанк", "Монобанк" та "Ощад24", термінали самообслуговування, відділення "Укрпошти" чи будь-якого банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Навіщо їх вносять, якщо вони неправильні?": українців збили з пантелику через показання лічильника, що говорять у YASNO.

Також наш портал інформував, у квартирі ніхто не живе, а платню за воду нараховують: "Київводоканал" підказав, як зупинити цей процес.

Крім того, ми писали, кожен українець зможе заощадити на комуналці цієї осені: як зробити суму за опалення в квитанції менше.