Для всіх наших шановних читачів, які уважно стежать за своїми платіжками, є відповідь на дуже важливе питання щодо оновлених реквізитів щодо оплати за доставку газу. Багато споживачів досі не можуть розібратися, як чинити в подібній ситуації.

Українці скаржаться, що деякі споживали, особливо громадяни похилого віку, не можуть за допомогою інтернету знайти нові реквізити. Проте експерти підказали, що потрібно зробити.

Про це стало відомо завдяки відповіді прес-служби Сумської філії "Газмережі" на офіційній сторінці у Facebook.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Одна з клієнток компанії порушила кілька запитань: "Ви задовбали своїми змінами! Незрозуміло, чому і кому ми взагалі платимо за доставку газу? З такими змінами, отже, особисто в руки платіжки з новими реквізитами. Люди 30+ голову ламають із вашими змінами, а бабуся 80+ стежитиме за фейсбуком?

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

У відповідь представники компанії заявили: "З 1 жовтня газопостачання здійснює Сумська філія "Газмережі". Відповідно, за доставку потрібно платити за оновленими реквізитами. Про всі зміни ми інформуємо наших споживачів на офіційній сторінці Facebook, а також іншими каналами поширення інформації. Ми впевнені , що ці зміни підуть на користь нашим споживачам.

Відповідь Сумської філії "Газмережі", скріншот: Facebook
Відповідь Сумської філії "Газмережі", скріншот: Facebook

Нагадаємо, українцям вирішили підняти тарифи на воду майже на 80%: кому доведеться платити більше.

Раніше повідомлялося, від 7 до 10 грн: українцям показали, скільки потрібно платити за газ у жовтні.

Також, "За газ – 30, а за доставку – 100": у "Нафтогазі" відповіли на важливе питання.