"Нафтогаз" регулярно ділиться з клієнтами важливою інформацією щодо отримання різноманітних послуг. На цей раз споживачам пояснили, як оформити заяву на зміну власника особового рахунку. Інструкцію опублікували на офіційному сайті компанії.

При зміні власника житла виникає необхідність переоформити особовий рахунок на газ. Для багатьох цей процес може здатися складним та незрозумілим, але фахівці "Нафтогазу" дали покрокову інструкцію.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Що потрібно, щоб змінити власника особового рахунку?

Зібрати документи:

  • документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України – паспорт громадянина України, в тому числі ID-картка, або тимчасове посвідчення громадянина України; для іноземців та осіб без громадянства – національний паспорт або документ, що його замінює).
  • ІПН;
  • документ, що підтверджує право власності;
  • заяву про приєднання.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Надіслати документи:

  • поштою за адресою: м. Кропивницький, індекс 25009, вул. Соборна, 1А, отримувач ТОВ "ГК "Нафтогаз України";
  • електронною поштою, відсканувавши документи: client@gas.ua;
  • звернеться з оригіналами документів до найближчого відділення банку-партнера ПУМБ.

Інструкція від "Нафтогазу". Фото: gas.ua/uk/faq
Інструкція від "Нафтогазу". Фото: gas.ua/uk/faq

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, проґавили свій шанс: у "Нафтогазі" розповіли, хто з українців заплатить за газ більше.

Також наш портал інформував, "Нафтогаз" ламає голови пенсіонерам, надсилаючи одразу по три квитанції: "Заплутати та гроші здерти".

Крім того, ми писали, ніхто не проживає, а платіжки за транспортування газу приходять: у "Нафтогазі" розповіли, чи потрібно платити.