Деякі споживачі електроенергії почали скаржитись на стрибки напруги в мережі. Такі збої часто призводять до поломки різної побутової техніки та можуть навіть спричинити пожежу. Спеціалісти "ДТЕК Київські електромережі" розповіди до кого звертатись у випадку виникнення такої проблеми.

Перепади напруги. Фото: скрін youtube
Перепади напруги. Фото: скрін youtube

Клієнтка "ДТЕК" поскаржилася на те, що вже декілька тижнів у її оселі стрибає напруга до 250V протягом кількох годин. Вона додала, зо через цю проблему в неї ламається техніка.

Про це вона написала на сторінці пресслужби "ДТЕК Київські електромережі" у Facebook.

Українка поцікавилась у постачальника електроенергії через що скаче напруга, та куди звертатися із такою проблемою.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Стабілізатор напруги. Фото: скрін youtube
Стабілізатор напруги. Фото: скрін youtube

У компанії "ДТЕК" порадили жінці перш за все звернутися до ОСББ чи ЖЕКу із заявою про перевірку внутрішнього обладнання, яке встановлене у будинку.

"Після того, коли електриком житлової організації буде перевірено обладнання, і у випадку необхідності проведення робіт на об’єктах, які обслуговує ДТЕК "Київські Електромережі", електрик житлової організації подасть заявку з замірами напруги з навантаженням та без, і бригада виїде для проведення необхідного роду робіт" - додають спеціалісти компанії постачальника електроенергії.

Скачки напруги. Фото скріншот з Facebook
Скачки напруги. Фото скріншот з Facebook

Нагадаємо, "Ощадбанк" заплатить клієнтам по 50 гривень за просте завдання: можна натиснути непогану суму.

Раніше повідомлялося, лічильник намотав більше - заплатіть самі: у ПФУ показали норми споживання електроенергії для субсидії.

Також, "Краще взагалі закрийтеся": клієнти буквально проклинають "Укрпошту", посилки забрати неможливо.