Українцям із 1 жовтня збільшили розмір щомісячної виплати від благодійної організації ADRA Ukraine. З цього часу вразливим постраждалим від війни людям видаватимуть трохи більше грошей.

Розмір допомоги збільшили до 3600 грн для кожного члена домогосподарства, а раніше він становив 2220 грн, повідомили у пресслужбі організації.

В ADRA пояснили, що рішення пов'язане з тим, що в країні відчутно зросли ціни на товари першої необхідності, а також в цілому збільшилася вартість життя на тлі агресії росії.

Українцям збільшили допомогу, фото ADRA Ukraine
Українцям збільшили допомогу, фото ADRA Ukraine

"Це зроблено для того, щоб люди, які отримують допомогу, і надалі мали ресурси для задоволення своїх найнагальніших потреб", - додали в організації.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Інші благодійні організації теж вирішили змінити суми грошових виплат для українців, проте не всі погодили переглянутий розмір грошової допомоги. Втім, вони пообіцяли зробити це якомога швидше.

"Гуманітарні організації регулярно переглядатимуть цю суму, враховуючи розвиток ситуації через війну в Україні", - пообіцяли українцям.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, що українцям нараховують виплати у розмірі від 450 гривень: кому слід перевірити баланс картки

Як повідомляв Знай.ua, розраховувала на субсидію, а її немає: у ПФУ пояснили, що причиною цього є місцезнаходження жінки

Також портал Знай.ua писав, що українці можуть отримати 900 грн державної допомоги: платитимуть до 20 числа