Українці продовжують масово скаржитися на "Нову пошту" через втрачені посилки, зокрема міжнародні. Більше того, менеджери компанії, які по суті мають допомогти вирішити питання, нахабно брешуть клієнтам.
Про це заявив клієнт "Нової пошти" на сторінці компанії у Facebook. За його словами, посилку вкрали, а менеджер поштового оператора брехав протягом місяця про те, що "її шукають, але треба почекати ще 10 днів, щоб знайти винного відправника".

"Нова пошта", фото: Знай.ua
"Нова пошта", фото: Знай.ua

"Пропоную присвоїти "менеджеру" Максиму звання "брехун місяця" за імітацію роботи, самозабутню брехню і лінощі, а краще відправити до конкурентів, щоб їх клієнти сміялися і плювалися, згадуючи, що було сказано їм позавчора, вчора і сьогодні", - додав незадоволений клієнт.

Також українець зазначив, що посилки зникають у всіх, але він був дуже здивований, як можна так брехати та викручуватися. На його думку, Максим має справжній талант.

"Дивіться - НП прийняла вантаж, а потім він зник після проходження митниці, а сьогодні він зник навіть у системі - просто стерли", - написав він і прикріпив скріншот з інформацією про посилку.

Відгук про роботу Нової пошти, скріншот
Відгук про роботу Нової пошти, скріншот

Раніше ми писали про те, що "Скільки можна знущатися?": "Ощадбанк" залишив без грошей українку з немовлям

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, "Ні грошей, ні зрозумілих пояснень, ні вибачень": українець "нахопився" проблем через "Нову пошту"

Також портал Знай.ua писав, що "Навіщо їх вносять, якщо вони неправильні?": українців збили з пантелику через показання лічильника, що говорять у YASNO