"Нафтогаз" закликав українців перевірити показники газових лічильників та встигнути їх передати до 5 жовтня. Хто забуде чи проігнорує - ризикує отримати "сюрприз" у платіжці. Відповідне повідомлення опубліковано на офіційній сторінці компанії у соцмережі facebook.

До 5 жовтня всі клієнти "Нафтогазу" мають встигнути перевірити свої газові лічильники та зняти показники. Якщо не передати їх вчасно, то є велика можливість отримати платіжку з неправильними нарахуваннями.

Газовий лічильник, фото: Знай.ua
Газовий лічильник, фото: Знай.ua

У газопостачальній компанії наголосили, що передати показники лічильника можна за лічені хвилини, скориставшись різними каналами зв'язку.

Так, споживачі, які мають смартфони та доступ до мережі Інтернет можуть у пару натискань передати інформацію через чат-боти:

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Також можна передати дані через особистий кабінет my.gas.ua або за спрощеною формою на офіційному сайті компанії.

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Клієнти, які не мають такої можливості, можуть передати показники, відправивши СМС на короткий номер 4647 або в автоматичному режимі, використовуючи IVR меню за номерами:

  • 066-300-2-888 (Vodafone);
  • 098-300-2-888 (Київстар);
  • 093-300-2-888 (Lifecell).

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" попередив про важливі зміни: для кого починають діяти нові правила.

Також наш портал інформував, комунальники просять ще: українцям озвучили важливі зміни щодо лічильників.

Крім того, ми писали, брати квитанції та бігти на "розбірки"? У "Нафтогазі" розповіли, що робити у разі переплати за газ.