"Ощадбанк" регулярно радує клієнтів акціями із приємними бонусами, а також цінними призами й цього разу не менш приємно здивував українців. Якою послугою можна скористатися абсолютно безкоштовно, йдеться на офіційному сайті фінустанови.

Українці з картками Mastercard від "Ощадбанку" до 18 грудня 2023 року можуть замовляти безкоштовну доставку Glovo з ресторанів, супермаркетів та аптек.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Щоб скористатися пропозицією, потрібно виконати умови:

  • завантажити додаток Glovo;
  • додати будь-яку картку Masterсard від "Ощадбанку" у спосіб оплати;
  • зробити замовлення на доставку в будь-якому розділі, крім "Кур'єр" та "Що завгодно";
  • сплатити замовлення обраною карткою.

Кур'єр Glovo. Фото: скрін youtube
Кур'єр Glovo. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Після виконання умов акції надається знижка у розмірі 100% від вартості доставки обраного замовлення. Знижка не поширюється на вартість продуктів у замовленні, комісію за невелике замовлення та на сервісний збір", - йдеться у повідомленні.

У "Ощаді" попередили, що кожен клієнт може отримати не більше ніж 15 знижок на доставку протягом одного календарного місяця в період акції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" залишає без пенсії, українці програють боротьбу з банкоматами: "Знущатися зі старих".

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" без попередження встановлює ліміти на карти клієнтів: зняти гроші ще той "квест".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші "капнуть" на рахунок раніше за нарахування зарплати: два банки запустили для клієнтів цікаву послугу.