Рівень обслуговування "Укрпошти" залишає бажати кращого, судячи з кількості негативних відгуків клієнтів. Практично під кожним постом компанії в соцмережах можна знайти десятки коментарів про втрачені посилки, затримки та некомпетентність працівників.

Своїм особистим досвідом поділився користувач мережі Андрій Панасюк у Facebook. За його словами, з вини "Укрпошти" його посилку було втрачено, тому чоловік закликає інших українців не користуватися послугами поштового оператора.

"В жодному разі не користуйтесь послугами цієї шараги. Вашу посилку вкрадуть або знищать. Перевірено на власному досвіді", - написав він.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

Як це буває зазвичай, "Укрпошта" відреагувала на скаргу клієнта і запропонувала розібратися в ситуації, проте чоловік був непохитний. Також він додав, що оператор відмовився компенсувати йому збитки за втрачену посилку, зіпхнувши провину на клієнта.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Розбирались, дякую. Я винен, що ви знищили. Ці пости з метою застереження потенційних клієнтів. Оскільки ви відмовились компенсувати 1 тис грн, люди повинні розуміти, що варто мати справу з адекватними перевізниками, а не профанами", - заявив Андрій.

Відгук про роботу Укрпошти, скріншот
Відгук про роботу Укрпошти, скріншот

Нагадаємо, "Приватбанк" без пояснень відмовляє військовим у видачі кредиту: "Всі звертають на рішення..."

Раніше ми писали про те, що "Дітям дзвонять колектори": українці оніміли від нової послуги оператора "Vodafone"

Як повідомляв Знай.ua, "Хаос у роботі та неповага": клієнтка Укрпошти обурена, як працівники поставилися до її листів