Українка заявила, що "Ощадбанк" перетворив оплату комунальних послуг на півторагодинний квест. Відповідну скаргу вона оприлюднила на порталі Мінфін.

За словами клієнтки, вона вирішила сплатити комуналку через додаток "Ощад 24", але не змогла успішно провести навіть один платіж, оскільки зіткнулася з технічними складнощами – не надходив одноразовий пароль.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"У додатку Ощад24 мала намір оплатити комунальні послуги. З другої спроби вдалося зайти в саму програму. Набрала один платіж, не надходить SMS повідомлення з одноразовим паролем. Вийшла з програми, очистила браузер, повторно зайти не можу, не приходить sms з одноразовим паролем для входу на додаток", - поділилася українка.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Жінка зазначила, що звернулася на підтримку, де довго намагалася з'ясувати у чому проблема. Співробітники банку припустили, що проблеми з боку мобільного оператора, втім, у компанії абонентку запевнили, що всі сервіси працюють у штатному режимі. У результаті українка витратила півтори години, але так і не спромоглася провести платежі.

"Є проблема з боку "Ощадбанку", вони вперто перекладають провину на оператора Vodafone. Вважаю, що Ощадбанк повинен своїм клієнтам говорити правду і не вводити їх в оману. Чому я не можу оплатити комунальні послуги і повинен витрачати 1,5 години на спілкування з віртуальним помічником, із некомпетентними консультантами?", - обурилася клієнтка.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, заплати за комуналку та окремо за квитанції: "Ощадбанк" залазить до кишень українців.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" подарує клієнтам десятки смартфонів: тільки потрібно виконати три умови.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можна позбутися житла, незважаючи на погашену іпотеку: Ощадбанк "дарує" колекторам виплачені кредити клієнтів.