Клієнти ПриватБанку мають змогу отримати 100, 500 чи 5000 гривень, виконавши кілька нескладних умов. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк часто радує клієнтів бонусами та акціями з приємними призами, а також запускає корисні та зручні послуги та послуги.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Цього разу українці, які користуються додатком "Приват24", можуть отримати грошовий бонус - 100, 500 або 5000 гривень. Кошти зараховуються на рахунок як кешбек, проте попередньо потрібно виконати нескладні умови.

Як отримати 100, 500 чи 5000 гривень:

  • зареєструйтесь в акції за цим посиланням ;
  • активуйте послугу поповнення картки телефоном у мобільному додатку Приват24, якщо ще не зробили цього;
  • надішліть переказ за номером телефону на суму від 500 грн через програму Приват24 на картку будь-якого іншого банку (з використанням позначки "Інший банк" при здійсненні переказу).

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Взяти участь в акції можуть усі повнолітні клієнти ПриватБанку, що мають ІПН. Часу в охочих зазнати успіху до 31 грудня 2023 року, саме до цього часу діятиме дана акційна пропозиція.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти ПриватБанку скаржаться на списання подвійної комісії: чому доводиться платити більше.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" залишив українку без грошей, і додав до "чорного списку" - навіть колишні так не роблять: "Дуже прикро..."!

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші "капнуть" на рахунок раніше за нарахування зарплати: два банки запустили для клієнтів цікаву послугу.