КП "Київський центр розвитку туризму" напередодні зими, яка може бути складнішою за попередню, вирішив витратити 600 тисяч бюджетних гривень на встановлення двох фотозон. Про це свідчать дані на платформі prozorro.

Комунальне підприємство замовило фотозони з написом "КYIV" та макетом архістратига Михайла на гранітній основі. Витратити на це вирішили 640 тисяч бюджетних гривень. Встановити фотозони мають до 27 жовтня цього року.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

"Виготовлення та встановлення 3D логотипів у Києві двох конструкцій фото зон із харчової нержавіючої сталі. Термін поставки товарів, виконання робіт чи послуг: 27 жовтня 2023 року", - йдеться в інформації про тендер.

Тендер на фотозони. Фото: скрін prozorro
Тендер на фотозони. Фото: скрін prozorro

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Варто зазначити, що доки бюджетні кошти йдуть на встановлення фотозон, мешканців столиці закликають запасатися портативними зарядними пристроями, туристичними газовими плитками та ліхтариками. Певно, ближче до зими буде не до фотосесій.

Та й підсвічувати фотозони, комунальникам, ймовірно, доведеться ліхтариками, оскільки багато експертів не виключають запровадження графіків відключення електроенергії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, раніше хотіли зняти мультик за 5 млн: ДП "Ліси України" витратить майже 19 млн на закупівлю телефонів.

Також наш портал інформував, у Києві за більш ніж 57 млн ​​грн планують відремонтувати шкільний басейн: дуже потрібно у розпал війни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, майже 3 млн гривень "навару" на угоді: родич помічниці Тищенка придбає "золоті" фотокамери для Нацполіції.