"Приват24" блокує комунальні платежі, а співробітники банку нічим не можуть допомогти. Таку скаргу залишив на порталі Мінфін українець, котрий другий місяць поспіль стикається з труднощами при сплаті комуналки.

За словами українця, він здійснив оплату за комунальні послуги через "Приват24", проте платіж просто блокується та "зависає" на стадії перевірки.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

"Чим далі тим гірше. Другий місяць поспіль виникає проблема з оплатою комуналки через Приват24. Платіж просто блокується якоюсь фінансовою службою. Вискакує повідомлення про те, що платіж перевіряється. Жодних інших повідомлень чи дзвінків із банку", - розповів українець.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Чоловік зазначив, що звертався на підтримку ПриватБанку, втім, жодної допомоги не отримав. Йому порекомендували спробувати сплатити послуги через термінал, але в його випадку це неможливо, оскільки він є воїном ЗСУ і перебуває на службі.

"Телефонуєш на 3700. Там теж голосовий, помічник, всі нерви витріпле, поки з живим оператором з'єднає. Оператор теж нічого не розуміє і не може допомогти - напружує, що вам дзвонили, але відповіді не було. :) При цьому жодного пропущеного у вхідних. Минулого разу чекав більше доби - нічого", - обурився клієнт.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, клієнти ПриватБанку скаржаться на списання подвійної комісії: чому доводиться платити більше.

Також наш портал інформував, ПриватБанк порадував українських студентів: при покупках частина суми повертатиметься на картку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "Приватбанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.