Українці, які постраждали від російської агресії, можуть отримати одноразову фінансову допомогу у розмірі 1000 доларів. Виплати надаються від американської благодійної організації у галузі технологічної промисловості 1K. Як подати заявку на виплату, йдеться на сайті проєкту.

Розраховувати на грошову допомогу можуть не всі українці, оскільки проєкт орієнтується насамперед на сім'ї. При цьому отримати виплати можуть як ті, хто перебуває безпосередньо в Україні, так і сім'ї, які виїхали в інші країни як біженці.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Проєкт зосереджений на прямих зв'язках спонсорів у США та в усьому світі для допомоги українським сім'ям, які постраждали від безглуздої та нелюдської війни. Якщо ми зможемо знайти для вас спонсора, ви отримаєте гроші безпосередньо на свою банківську картку у гривні", - повідомляється на сайті проєкту.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Зареєструватися як претендент на грошову допомогу можна за цим посиланням. У заявці потрібно буде вказати певні дані, зокрема ПІБ, контактний номер телефону, адресу електронної пошти, номер банківської картки, місто проживання та інше.

Зазначається, що після ухвалення позитивного рішення за заявкою виплата нараховується на рахунок протягом години, проте іноді очікувати надходження доводиться кілька днів.

Раніше портал Знай повідомляв, по 1500 грн на кожного члена сім'ї: українцям почали виплачувати нову допомогу, хто може отримати.

Також наш портал інформував, громадяни, у яких невеликий дохід можуть отримати допомогу: які категорії зможуть отримати.

Крім того, ми писали, гуманітарка, виплати та кошти на ремонт: список фондів та організацій, які зараз готові допомогти українцям.