Клієнтка "YASNO" поскаржилася на те, що після встановлення автоматичного лічильника електроенергії, вона змушена кожного місяця передавати показання вручну.

Про це вона написала на сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Показники лічильників, скріншот: YouTube
Показники лічильників, скріншот: YouTube

"Розумний" лічильник автоматично передає показання споживання електроенергії, інформацію про відсутність електрики, перевантаження мережі, втрати, несправність приладу та інші проблеми.

Показання лічильників електроенергії. Фото: Youtube
Показання лічильників електроенергії. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Розумні" лічильники бувають багатозонними – двозонними чи тризонними. Для їх власників діють тарифні коефіцієнти залежно від часу використання електроенергії.

Українка обурюється тим, що встановивши сучасний лічильник, вона має витрачати час на передавання показань вручну, хоча це має робити за неї прилад.

Електронні лічильники. Фото: Youtube
Електронні лічильники. Фото: Youtube

"Навіщо ви насильно перевстановлювали нові лічильники, які, начебто, автоматично передають показання? Щоб потім знову передавати?" - зазначає клієнтка.

Спеціалісти "YASNO" відреагували на скаргу клієнтки та повідомили про те, що її лічильник має передавати показання автоматично. У компанії пообіцяли допомогти жінці із проблемою.

Yasno. Фото Facebook
Yasno. Фото Facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, економія на електроенергії до 50%: у Yasno пояснили, як правильно знімати показання двозонного лічильника.

Також наш портал інформував, українці скаржаться на затримку паперових платіжок від "Нафтогазу": як отримати рахунок, не чекаючи листоноші.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ціни та попит рекордно впали, саме час готуватися до зимових блекаутів: скільки коштують генератори та павербанки влітку.