Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Lifecell, яка користується великою популярністю серед абонентів по всій території нашої країни, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу уважна абонентка зауважила, що у її тарифному плані постійно змінюється кількість інтернету, які обчислюються у гігабайтах (ГБ). За її словами, за ціну в 325 грн. їй на місяць дають по 46,54 або 34 ГБ.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної абонентки Lifecell на порталі для відгуків про роботу компаній та сервісів Otzyvua.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"А мені цікаво, тариф коштує 325 грн, а яким чином щоразу різна кількість гб, 46, 54, 34. Ви самі вигадуєте скільки нарахувати. І ще, а що у вас за проблеми, що знову підвищення тарифу 360 за якийсь хрін, що інтернет глючить і не ловить!!?? Все нормально у вас?", - ділиться своєю неприємною історією незадоволена абонентка оператора Lifecell Кетрін Гаврилюк.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Відгук незадоволеної абонентки "Lifecell", скріншот: otzyvua
Відгук незадоволеної абонентки "Lifecell", скріншот: otzyvua

Також варто нагадати той факт, що у Telegram-каналі Міністра цифрового розвитку Михайла Федорова з'явилася інформація, що планується змінити якість зв'язку та мобільного інтернету в Україні.

Він розповів, що вже готується відповідний законопроект. Він наголосив і на тому, що українці повинні завжди мати можливість бути на зв'язку, а також користуватися якісними інтернет-послугами.

Нагадаємо, "Ненажери, з людей гроші здирають": українці з номерами "Київстар" при поповненні втрачають одразу по 10 грн.

Раніше повідомлялося, якість мобільного зв'язку та Інтернету зміниться: чого чекати абонентам.

Також, "Аферисти подбали...": абоненти Lifecell помітили, що з рахунку списують по 25 грн на підозрілу акцію.