У соціальних мережах українці продовжують обговорювати непотрібні закупівлі, які здійснюються за державний бюджет. Багатьом людям не подобається той факт, що їхні гроші витрачають на ремонт дитячих таборів на Закарпатті чи будують новий стадіон у Києві, доки українським захисникам на фронті не вистачає бойових дронів та іншої амуніції чи комплектуючих.

Так, днями стало відомо, що столична влада під керівництвом мера Віталія Кличка вирішила відремонтувати доріжки для прогулянки у "Гідропарку".

Про це стало відомо завдяки одному із реєстрів, у якому є публічна інформація про закупівлю.

Дані щодо закупівель для "Гідропарку"
Дані щодо закупівель для "Гідропарку"

Наприклад, у Telgram-каналі "Батальйон Монако" вже встигли відреагувати на цю новину так: "Кличко продовжує активно готувати столицю до складної зими. Облаштування нових стежок у Гідропарку на 2.2 млн. грн. мають завершити до грудня, тому у разі зимових блекаутів , киянам хоч де буде гуляти".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

У даних з реєстру можна помітити, що планується "капітальний ремонт та реставрація" за 2 268 718 грн.

Гідропарк, скріншот: YouTube
Гідропарк, скріншот: YouTube

Також варто нагадати той факт, що Міністерство оборони України планує купити мільйон гемостатичних медичних засобів "Кровоспас" для військових, оскільки цей препарат продемонстрував високу ефективність на фронті.

Нагадаємо, навіть поліція не дотрималася: Одеська мерія купує "золоті дерева" за 6 млн гривень.

Раніше повідомлялося, що Міноборони збирається закупити мільйон гемостатиків "Кровоспас".

Також, допомога у розмірі 130 тисяч гривень: хто з українців може отримати і що для цього потрібно.