У Кабміні ухвалили остаточне рішення щодо тарифів на газ, тепло та гарячу воду до кінця опалювального сезону. Скільки доведеться платити українцям, розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду, інформує видання "Укрінформ".

Наближається новий опалювальний сезон і всіх українців турбує головне питання - що буде з тарифами на газ, опалення та гарячу воду. В уряді визначились із цінами на комунальні послуги для населення.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Так, за словами Дениса Шмигаля, до кінця опалювального сезону тарифи на блакитне паливо, гарячу воду та опалення не змінюватимуться. Відповідні заходи вже було вжито.

"Ми продовжили дію ПСО на ринку природного газу, яким постачальники тепла отримають від Нафтогазу обсяги блакитного палива за фіксованою ціною — 7,4 грн/м3. Це пільгова ціна, яка дозволить не підвищувати тарифи", - підкреслив глава уряду.

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Прем'єр-міністр додав, що загалом Україна, а також країни-союзники виділили на відновлення та захист енергетичного сектора близько 2,3 мільярда доларів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, кінець сльозам та нервовим зривам: українцям показали, як "погасити" борги по комуналці.

Також наш портал інформував, що українців попередили про відчутну зміну цін на газ: "Буде у кілька разів вище".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як не втратити стаж та майбутню пенсію: протягом якого періоду українцям потрібно оцифрувати трудову книжку.