З початком нового місяця в українських супермаркетах традиційно переписують цінники на найпопулярніші продукти. Цього разу змінилася вартість цукру, солі та борошна.

Аналітики порталу Мінфін показали, що порівняно з минулим місяцем ціни на цукор, сіль та борошно трохи зросли. За даними, у першій половині вересня середня вартість солодкого продукту стала вищою на кілька копійок, тобто цінник встановлений у розмірі 34,52 грн/кг.

Ціни в супермаркетах практично не відрізняються, але в Ашані та Новусі все ж таки трохи дешевше - 34,40 грн/кг і 34,39 грн/кг.

Ціни на цукор, Мінфін
Ціни на цукор, Мінфін

Також покупців попередили про подорожчання солі. Морська харчова додала ціни з 31,81 грн/кг до 32,00 грн/кг. У Варусі та Ашані найвигідніші пропозиції - 28,50 грн/кг та 29,90 грн/кг відповідно.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Ціни на сіль, Мінфін
Ціни на сіль, Мінфін

А ось цінник на пшеничне борошно торгової марки Хуторок встановили на рівні 22,32 грн/кг. Велика упаковка вагою два кілограми такого ж борошна коштуватиме 43,81 грн, а минулого місяця за неї просили 42,83 грн.

Метро пропонує покупцям два кілограми борошна за 39,50 грн, а один кілограм вигідніше купити в Ашані за 19,90 грн.

Ціни на борошно, Мінфін
Ціни на борошно, Мінфін

Раніше ми писали про те, що помідори в Україні почали дорожчати: що з цінами на огірки

Також портал Знай.ua писав, що в Україні супермаркети оновили вартість гречки, макаронів, пшона і рису: де найпривабливіші ціни

Як повідомляв Знай.ua, добре, якщо запаслися раніше: в Україні почали змінюватися ціни на борошно, випічка влетить у копієчку