З 1 жовтня 2023 року для частини споживачів буде встановлено нові ціни на електроенергію. Кого торкнуться зміни, повідомили на офіційному сайті компанії-постачальника YASNO.

Нові тарифи на електроенергію з 1 жовтня почнуть діяти для малих непобутових споживачів, які користуються послугами компанії.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

В YASNO зазначили, що для цієї категорії споживачів цінники змінюються щомісяця, відповідно до постанови Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. У компанії додали, що у разі незгоди з новими розцінками клієнт може розірвати договір про постачання електроенергії.

Електроенергія Фото: скрін youtube
Електроенергія Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Варто зазначити, що поки що ціни змінюються для не побутових споживачів, проте незабаром тариф можуть підняти і для населення.

Наприклад, так вважає голова спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко. За його припущеннями, нове підвищення тарифу на електроенергію може статися восени, незважаючи на те, що в уряді обіцяли не змінювати ціни до кінця 2023 року. Також він вважає, що світло подорожчає і для бізнесу, що вплине на вартість продуктів та послуг.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чи вистачить Україні газу, щоб забезпечити населення теплом: у "Нафтогазі" розповіли про підготовку до нового сезону.

Також наш портал інформував, "Не брехатимемо": міністр енергетики без прикрас розповів, що чекає українців майбутньої зими.

Крім того, ми писали, терпіти відключення світла чи змиритися з підвищенням тарифу: українцям доведеться обрати одне з двох.