"Ощадбанк" без попередження встановив ліміт на зняття готівки з картки. Для зняття обмеження у фіустанові пропонують звертатися до відділення, де видали картку. Саме з такою скаргою до "Ощаду" звернувся один із клієнтів.

Українець заявив, що без його відома на карті було встановлено ліміт на зняття готівки – не більше 1000 гривень. Це нібито аргументували відсутністю активності по карті, проте клієнт запевняє, що це не відповідає дійсності.

"Ощадбанк", скриншот: YouTube
"Ощадбанк", скриншот: YouTube

"Шановні, а поясніть мені, будь ласка, з якого милого ви без якогось попередження встановили мені по карті ліміт на зняття готівки в касі відділень 1000 грн. із-за нібито неактивного використання карти. При тому що певний час назад на неї було внесено значну суму коштів", - поділився українець.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Найбільше клієнта обурило те, що для зняття ліміту йому запропонували звернутися до відділення, де було видано картку. Сам чоловік є переселенцем і отримував картку у Херсоні, куди йому зараз проблемно дістатися.

"І зараз, коли мені треба ці кошти (легальні, офіційні мої кошти, які я поклав на зберігання в Ошад, а не никав під матрацом) я не можу їх зняти з-за ліміту. А щоб зняти цей ліміт (за інформацією кол-центру) мені треба їхати у відділення міста де видали карту. Тобто у Херсон. І тільки там мені можуть зняти цей ліміт", - поскаржився клієнт.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін facebook.com/oschadbank
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін facebook.com/oschadbank

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, псевдоспівробітники "Ощадбанку" безкарно грабують українців серед білого дня: як працює схема.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" подарує клієнтам десятки смартфонів: тільки потрібно виконати три умови.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можна позбутися житла, незважаючи на погашену іпотеку: Ощадбанк "дарує" колекторам виплачені кредити клієнтів.