Українець заявив, що при пенсії у 2520 гривень половину виплати у нього списав ПриватБанк. Як прожити місяць в умовах війни на 1260 гривень, чоловік не уявляє. Відповідну скаргу він опублікував у коментарях на офіційній сторінці Пенсійного Фонду.

За словами українця, він з дитинства має інвалідність та отримує від Пенсійного фонду виплати у розмірі 2520 гривень. На цей раз виплата надійшла на рахунок, але ПриватБанк списав половину в рахунок погашення заборгованості за кредитом.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Українець зазначив, що не уявляє, як виживати на 1260 гривень на місяць і сильно обурився тим, як діє банк.

"Прийшла пенсія і "Приват24" одразу списав 50% на погашення кредиту, хоча я на це дозволу не давав! Пенсія у мене 2520, зняли половину і сказали, будуть автоматично знімати, і як прожити інв з дитинства на 1260 і місяць, ось такий банк ні до кого не має поваги!!!", - поскаржився українець.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скарга українця. Фото: скрін facebook.com/pfu.gov.ua
Скарга українця. Фото: скрін facebook.com/pfu.gov.ua

Варто зазначити, що це далеко не перша скарга клієнтів, однак у "ПриватБанку" вже пояснювали, що такі дії є законними. Можливість списувати гроші в рахунок оплати кредиту, у тому числі, з пенсійної та зарплатної карток передбачено підписаним з усіма клієнтами договором.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, термінали ПриватБанку дивують "фокусами" зі зникненням грошей: українці не в захваті.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, ми писали, збої в банкоматах ПриватБанку: українці втрачають місячні зарплати в кілька натискань.