Українці можуть подати заявку на отримання допомоги у розмірі 6660 гривень на кожного члена сім'ї, але не більше ніж 4 особи. Виплати фінансує благодійна організація Caritas Ukraine за фінансової підтримки Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT (NiN). Як подати заявку, повідомляє zayava.info.

Постраждалі від війни громадяни України можуть оформити грошову допомогу у розмірі 6660 гривень за кожного члена сім'ї. При цьому надається не більше 4 грантів на сім'ю, що становить 26 640 гривень.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Програма підтримки реалізується у Львові. Звернутися за фінансовою допомогою можуть українці зі статусом ВПО, які постраждали внаслідок війни, мають I або II групу інвалідності та відповідають критеріям уразливості.

Яким критеріям потрібно відповідати:

  • жоден із членів сім'ї не отримував грошової допомоги від благодійних організацій за останні 3 місяці;
  • у сім'ї є діти до 18 років;
  • сім'ю евакуйовано з територій, окупованих після 24 лютого 2022 року або населених пунктів, де ведуться активні бойові дії;
  • у складі сім'ї є особи з інвалідністю І – ІІ групи;
  • дохід сім'ї не більше 5860 гривень на людину.

Переселенці. Фото: скрін youtube
Переселенці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Зареєструватись у програмі підтримки можна за телефоном +38 (095) 295 33 31. Зазначається, що подання анкети не гарантує отримання допомоги.

Раніше портал Знай повідомляв, додаткова допомога українцям від Польщі: як отримати виплати у розмірі 1000 злотих.

Також наш портал інформував, можна отримати до 5600 грн, але є умова: українським сім'ям з дітьми виплачують грошову допомогу.

Крім того, ми писали, виплата по 3 тисячі доларів, не пропустіть шансу: українцям запропонували значну допомогу.