Після гучного скандалу у соцмережах із директором національного оператора поштового зв'язку "Укрпошта" Ігорем Смілянським, де він дозволив собі принизити клієнта, очільник вирішив "вибачитись" та повідомив про приємну новину для українців, які користуються послугами компанії.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Смілянський зазначив, що "Укрпошта" знизила вартість доставки посилок за межі країни на майже 20%.

Про це повідомив Ігор Смілянський на своїй сторінці в Telegram.

"Ми зменшили мінімальну вартість міжнародної доставки до 250 гривень. І підприємці, що надсилають замовлення до 2 кг, і ті, кому важливо дешевше й швидше відправляти подарунки близьким (і марки, звісно), вже встигли високо оцінити цю можливість", – написав Смілянський.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Для економії на міжнародних відправках, компанія пропонує послугу під назвою "Дрібний пакет PRIME", яка коштує 250 гривень, що до 18% дешевше ніж відправляти посилку рекомендованим дрібним пакетом.

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

Крім того, на сайті пошти зазначається про такі переваги доставки за кордон новою послугою:

  • швидке доставлення посилки;
  • за відправленням можна спостерігати онлайн;
  • посилку можна швидко оформити через мобільний застосунок або на сайті поштового оператора;
  • безплатне повернення;
  • отримати посилку можна у зручний час вдома;
  • сплачується лише за фактичну вагу посилки.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

Однак варто звернути увагу на те, що відправити посилку за кордон за 250 гривень можна лише у тому разі, якщо її вага не буде перевищувати 250 грамів.

Також "Укрпошта" скасувала плату за пакування посилок до 500 грам та продовжила роботу своїх відділень для зменшення черг.

Раніше портал Знай повідомляв, "Посилання об'їхало всі села": українка повернула "Укрпошті" проблеми, які були подаровані клієнтам.

Також наш портал інформував, "Одні комісії знімають": українці платять за доставку "Нової пошти" втричі більше, ніж коштують відправлення.

Крім того, ми писали, ми налажали – ви платите: "Укрпошта" оштрафувала клієнтку за свою ж помилку.