Навіть в умовах повномасштабної війни українці зобов'язані оплачувати комунальні платіжки. А якщо робити це вчасно, деякі постачальники навіть обіцяють бонуси, наприклад YASNO. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

З початком повномасштабної війни багато українців втратили фінансову стабільність, але продовжують підтримувати постачальників комунальних послуг та по можливості сплачувати рахунки. У свою чергу, деякі постачальники дякують клієнтам за своєчасну оплату, яка допомагає підприємству функціонувати.

Платіжки, скріншот: YouTube
Платіжки, скріншот: YouTube

Так, у компанії YASNO нагадали, що споживачам, які оплачують платіжки вчасно, нараховуватимуться бонусні бали.

"Yasno нараховує бонуси за своєчасну оплату рахунків. Усім, хто оплачує рахунки до 20 числа у розмірі від 100% і більше +10% кешбеку бонусами щомісяця", - пояснюють у компанії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Витратити бонуси можна на покупку товарів в онлайн-магазині YASNO або обміняти на послуги від партнерів компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що фахівці YASNO звернулися до споживачів щодо платіжок за світло та газ.

Також наш портал інформував, що "Нафтогаз" попередив про зміну правил передачі показників: кому доведеться звикати до нововведення.

Крім того, ми писали, якщо обсяги спожитої електроенергії викликають сумніви: у YASNO розповіли, як не платити зайве.